slider01.jpg

De nieuwe vestiging van Promen in Capelle aan den IJssel opent op dinsdag 27 juni ’17 haar deuren aan de Hoofdweg 20.

Vanaf dat moment gaan ruim 250 medewerkers vanaf die locatie aan de slag in één van de productieafdelingen. Promen verlaat het pand aan de Mient, omdat dit gebied door de gemeente Capelle aan den IJssel wordt geherstructureerd.

Een verbouwing van het pand – dat eerder in gebruik was door de firma Beenhakker -   zorgt voor een mooie nieuwe en prettige werkomgeving. De nieuwe locatie beschikt over een nieuw bedrijfsrestaurant, nieuwe productieafdelingen en een gerenoveerde (flex)kantooromgeving. Ook is hier het Talent Ontwikkelplein te vinden, waar medewerkers terecht kunnen voor jobcoaching, vacatures en aan de slag kunnen met hun eigen ontwikkeling door middel van e-learningprogramma’s.

Directeur Frank Rossel: “Met dit nieuwe pand beschikt Promen over een prima locatie, tussen de bedrijvigheid van de Hoofdweg. De locatie is centraal gelegen, dus goed bereikbaar, voor onze medewerkers en onze klanten en leveranciers. De verbouwing heeft gezorgd voor een passende werkomgeving in een nieuw jasje, dat ons als gegoten gaat zitten.”