slider03.jpg

Werken bij Promen

Heeft u moeite om aan een baan te komen vanwege een (lichamelijke, verstandelijke of psychische) beperking, ontvangt u een uitkering van de gemeente en lukt het u niet om aan het werk te komen of beschikt u over een indicatie Beschut Werk, dan kan Promen u mogelijk werk aanbieden. Om bij Promen te kunnen werken, moet u via de gemeente worden aangemeld voor een re-integratietrajet.

Promen biedt verschillende interne en externe werkplekken, waarbij mogelijkheden zijn om te leren en te werken. Er is een uitgebreid scala aan opleidings- en coachingmogelijkheden beschikbaar op het TalentOntwikkelPlein. Medewerkers van Promen werken bijvoorbeeld in de groenvoorziening, catering en schoonmaak. Ook werken er medewerkers van Promen als conciërge, verpakker, technicus of administratief medewerker.

Wilt u graag bij Promen aan de slag en/of wilt u hierover meer informatie hebben, neem dan contact op met de afdeling Intake, Tatjana Petrusa, telefoonnummer 06-20246660 of Mirjam Manuhutu, telefoonnummer 06-52511796. Zij kunnen meer informatie geven over de mogelijkheden om bij Promen aan de slag te gaan.