slider02.jpg

Ik wil aan de slag!

Als u voor Promen wilt gaan werken, kan dit alleen via uw gemeente. Het voordeel van Promen is dat wij een grote vari√ęteit aan werkervaringsplaatsen bieden zowel intern als bij externe werkgevers. Op deze manier doet u praktische werkervaring op en went u aan een arbeidsritme. Dit verhoogt de slaagkans op het vinden van een nieuwe baan. Ieder traject is maatwerk. Uw mogelijkheden en wensen in combinatie met het werk dat door werkgevers wordt aangeboden vormen het uitgangspunt voor de samenwerking. Onze begeleiding houdt niet op nadat u een baan heeft gevonden. Promen helpt u door jobcoaching graag op weg om een goede start te maken in uw nieuwe werkomgeving!

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden die de gemeente biedt, kunt u contact opnemen met de afdeling sociale zaken van uw gemeente. Ook als u zelf een baan heeft gevonden, kunt u met behoud van uw SW-indicatie aan de slag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u graag bij Promen aan de slag en/of wilt u meer informatie hebben? Neem dan contact op met de afdeling Intake: Tatjana Petrusa, telefoonnummer 06-20246660 of Mirjam Manuhutu, telefoonnummer 06-52511796.