slider02.jpg

Gemeente Gouda

 

Promen verzorgt de catering en de schoonmaak in het Huis van de Stad bij de gemeente Gouda. Al sinds de opening van het Huis van de Stad op 4 juni 2012 voert Promen de catering en schoonmaak naar volle tevredenheid van de gemeente uit. De medewerkers van Promen voorzien de ambtenaren en bezoekers van een kopje koffie of serveren bijvoorbeeld een lunch in het bedrijfsrestaurant.

Loes Bakker, gemeentesecretaris: "Via Promen geven we de gelegenheid om kennis en werkervaring op te doen aan mensen die anders te lang op de arbeidsmarkt buiten spel zouden staan. En ik merk dat onze medewerkers blij worden als ze zien dat de medewerkers van Promen hun werk met zo veel plezier uitvoeren." Ook Promen is erg tevreden met de samenwerking met de gemeente Gouda. In zowel de schoonmaak als in de catering wordt veel leer- en werkervaring opgedaan door de medewerkers die bij de gemeente aan de slag zijn.

 

"Ik merk dat onze medewerkers blij worden als ze zien dat de medewerkers van Promen hun werk met zo veel plezier uitvoeren!"