Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Assembleren

Bij Promen zijn we gespecialiseerd in het assembleren van diverse producten voor verschillende industrieën. Wij leveren assemblagediensten die voldoen aan uw specifieke vereisten.

Welke assemblage kunnen wij uit handen nemen?

Complex

Besturingskasten

Voor een internationale, grote opdrachtgever hebben wij inmiddels honderden besturingskasten bedraad en geassembleerd. Dit zijn omvangrijke, complexe besturingskasten die gebruikt worden voor gebouwbeheersystemen in utiliteitsgebouwen. Alle componenten worden door Promen bevestigd op de montageplaat en vervolgens onderling uitbedraad.

Onze klant vindt naast kwaliteit het ook belangrijk om inclusief te ondernemen.

Seriematig

Omvormerkisten

Promen is gespecialiseerd in de seriematige assemblage van elektro. We assembleren bijvoorbeeld seriematig omvormerkisten voor onze relatie Sortimo. Hier hebben wij er al honderden van gefabriceerd.

Sortimo is specialist in bedrijfswageninrichtingen en bouwt in bedrijfswagens de omvormerkisten in. Het gaat om bedrijfswagens die bijvoorbeeld geleverd worden aan Stedin.

Sortimo heeft gekozen voor Promen omdat wij in staat zijn om seriematig, betrouwbaar en kwalitatief te produceren.

Foutloos

Kassasystemen

Voor Centric hebben we sinds 2020 foutloos al duizenden complete kassa’s en zelfscankassa’s geassembleerd. Deze kunnen als Plug & Play-kassa worden gemonteerd op een frame. Alle componenten worden door Promen bevestigd op het frame. Centric installeert de software. De complete kassa’s kunnen direct in de winkel aangesloten worden.

In 2022 zijn hier de zogenaamde LifeCycle-kassa’s bijgekomen. Promen verpakt foutloos alle componenten van deze kassa’s. Dit levert veel tijdwinst op voor de installateur.

Montage-gereed

Verlichtingssets

Wij ondersteunen onze klant Frimex al jaren met het montage-gereed maken van lampen voor in winkelfilialen. Frimex verzorgt de verlichting voor nieuw- of verbouw van onder andere AH-filialen.

Promen maakt de lampen montage-gereed. Bij sommige type lampen monteren wij ook splitters of kabels/stekkers. Daardoor zijn de lampen helemaal gereed voor montage. De betreffende installateur kan daardoor in één nacht tijd een hele winkel van verlichting voorzien.

Waarom uw assemblage uitbesteden aan Promen?

Wat onderscheidt Promen van andere assemblagebedrijven? Wij bieden kwaliteit én zijn een sociaal werkbedrijf.

Wij zijn in staat seriematig, betrouwbaar en kwalitatief te produceren. Daarnaast kunnen wij dit binnen de afgesproken levertijd opleveren.

Wij kunnen uw opdrachten uitvoeren op uw eigen locatie of bij Promen.

Door met ons samen te werken draagt u bij aan het creëren van waardevolle werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Samenwerken met Promen?

Bent u geïnteresseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen mét een hoge kwaliteit?

Dan kan Promen iets voor u betekenen!

Neem contact op met Arian Linge

Klanten die u voorgingen

Click to listen highlighted text!