Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Re-integratie

Promen is een mensontwikkelbedrijf. We helpen mensen om hun talenten en ambities (opnieuw) te formuleren en ze te stimuleren om werk te zoeken zodat ze (weer) aan de slag kunnen. Uiteraard aan de hand van de eigen wensen en mogelijkheden. Promen voorziet in volledige re-integratietrajecten. Via intake, leerwerkplek, opleiding-training en bemiddeling naar een zo regulier mogelijke, betaalde baan. De rode draad is echter altijd de combinatie van leren en werken. Met behulp van de speciale modules en leerwerkplekken hebben mensen de mogelijkheid om arbeidsritme, werk- en vakvaardigheden op te doen. Ook hebben we een specifiek aanbod voor de vergroting van de taalbeheersing zoals de praat klas en taalmaatjes. Zo vergroten we de kansen op een nieuwe baan. Als SW-bedrijf hebben we een breed bedrijvennetwerk dat ons hierbij helpt, maar het is mogelijk om een re-integratietraject te volgen binnen een van onze bedrijfsonderdelen.

Alle mensen die bij Promen een re-integratietraject volgen, begeleiden we door een eigen vaste jobcoach. Onze jobcoaches hebben ruime expertise op het gebied van intake, diagnose, ontwikkeling, matching en begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij leveren onze re-integratiediensten aan bedrijven, instellingen en gemeenten in de regio Rijnmond en Midden Holland (en indien gewenst ook daarbuiten).

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op en vraag naar Geraldine Snoek of Marieke van Eck.

Click to listen highlighted text!