Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Re-integratie

Promen is een mensontwikkelbedrijf. We helpen mensen om hun talenten en ambities (opnieuw) te formuleren. Om ze te stimuleren om werk te zoeken zodat ze (weer) aan de slag kunnen. Uiteraard aan de hand van de eigen wensen en mogelijkheden.

Re-integratietrajecten

Promen voorziet in volledige re-integratietrajecten. Via intake, leerwerkplek, opleidingstraining en bemiddeling naar een zo regulier mogelijke, betaalde baan. De rode draad is echter altijd de combinatie van leren en werken. Met behulp van de speciale re-integratieroutes en leerwerkplekken hebben mensen de mogelijkheid om arbeidsritme, werk- en vakvaardigheden op te doen.

Lees hier meer over ons nieuwe Talentenplein.

Taaltrainingen

Ook hebben we een specifiek aanbod voor de vergroting van de taalbeheersing zoals de praatklas en taalmaatjes. Zo vergroten we de kansen op een nieuwe baan. Als SW-bedrijf hebben we een breed bedrijvennetwerk dat ons hierbij helpt. Het is ook mogelijk om een re-integratietraject te volgen binnen één van onze bedrijfsonderdelen.

Begeleiding door een jobcoach

Alle mensen die bij Promen een re-integratietraject volgen, begeleiden we door een eigen vaste jobcoach. Onze jobcoaches hebben ruime expertise op het gebied van intake, diagnose, ontwikkeling, matching en begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Onze opdrachtgevers

Wij leveren onze re-integratiediensten aan bedrijven, instellingen en gemeenten in de regio Rijnmond en Midden Holland (en indien gewenst ook daarbuiten).

 

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met Geraldine Snoek of Marieke van Eck.

Click to listen highlighted text!