Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Groen en Schoon

Groenonderhoud
Het hele jaar door wordt er door groenmedewerkers gewerkt in de buitenruimte in het werkgebied van Promen. Natuurlijk met het bekende onderhouden van de plantsoenen, maar het werk omvat veel meer dan dat. Zo worden er heesters en hagen geknipt en gesnoeid, wordt er onkruid en zwerfvuil verwijderd, worden er gazons gemaaid en worden er buitenmeubels en speeltoestellen schoongemaakt. Ook voor meer specialistische werkzaamheden als het verwijderen van graffiti of kauwgom is Promen de juiste partij. In de wintermaanden zijn zorgen onze medewerkers voor het snoeien van lei-, bol- en knotbomen of voor de snoei van bosplantsoenen.

Deze werkzaamheden verrichten we voor onze gemeenten, maar ook voor andere opdrachtgevers, zoals Staatsbosbeheer. Om deze werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren volgen de medewerkers diverse opleidingen op het gebied van veilig werken en vakvaardigheden. Denk hierbij aan veilig werken langs de weg, het gebruik van machines en de VCA-opleiding. De medewerkers doen kennis en vaardigheden op om verplichtingen in het kader van de Wet natuurbescherming (Flora- & Faunawet) toe te kunnen passen.

Schoon
Wilt u een schoonmaakbedrijf inhuren? Elke (werk)dag gaan de schoonmaakmedewerkers van Promen aan de slag met het schoonhouden van diverse panden, waaronder scholen, kantoren, gemeentehuizen, bedrijven en woningbouw. De medewerkers krijgen begeleiding en zijn SVS-opgeleid. Dit betekent dat zij hun werk doen volgens de nieuwste methodes en met moderne middelen en apparatuur. Ook het reinigen van tapijt, het uitvoeren van glas- en gevel bewassing en het schoonhouden van trappenhuizen zijn bij ons in goede handen. Doordat onze medewerkers overdag werken krijgt onze dienstverlening een gezicht en kunnen we inspringen bij acute situaties.

De afdeling Groen & Schoon is VCA** en ISO-gecertificeerd en wordt jaarlijks gecontroleerd.

Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op en vraag naar Bart van de Water (Bedrijfsmanager Groen en Schoon).

Certificering

Click to listen highlighted text!