Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Groen en Schoon

Groenonderhoud

Het hele jaar door wordt er door groenmedewerkers gewerkt in de buitenruimte in het werkgebied van Promen. Het werk omvat meer dan alleen het onderhouden van de plantsoenen. Er worden ook heesters en hagen geknipt en gesnoeid en er wordt onkruid en zwerfvuil verwijderd. Ook worden gazons gemaaid en buitenmeubels en speeltoestellen schoongemaakt.

In de wintermaanden zorgen onze medewerkers voor het snoeien van lei-, bol- en knotbomen of voor de snoei van bosplantsoenen.

Heeft u meer specialistische werkzaamheden zoals het verwijderen van graffiti of kauwgom? Dan is Promen ook de juiste partij.

Kwaliteit & veiligheid

Om deze werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren, volgen de medewerkers diverse opleidingen op het gebied van veilig werken en vakvaardigheden. Denk hierbij aan veilig werken langs de weg, het gebruik van machines en de VCA-opleiding. De medewerkers doen kennis en vaardigheden op om verplichtingen in het kader van de Wet natuurbescherming (Flora- & Faunawet) toe te kunnen passen.

Onze opdrachtgevers

Deze werkzaamheden verrichten we voor onze gemeenten. We hebben ook andere opdrachtgevers, zoals Staatsbosbeheer en de woningbouw.

Bekijk hieronder de video over ons groenonderhoud.

Kinderboerderij Klein Boveneind

Sinds 2021 beheren en exploiteren wij Kinderboerdeij Klein Boveneind. Lees hier meer!

Schoonmaakwerk

Wilt u een schoonmaakbedrijf inhuren? Elke (werk)dag houden onze schoonmaakmedewerkers diverse panden schoon. De medewerkers krijgen begeleiding en zijn SVS-opgeleid. Dit betekent dat zij hun werk doen volgens de nieuwste methodes en met moderne middelen en apparatuur.

Ook het reinigen van tapijt, het uitvoeren van glas- en gevelbewassing en het schoonhouden van trappenhuizen zijn bij ons in goede handen. Doordat onze medewerkers overdag werken krijgt onze dienstverlening een gezicht en kunnen we inspringen bij acute situaties.

Kwaliteit & veiligheid

De medewerkers krijgen begeleiding en zijn SVS-opgeleid. De afdeling Groen & Schoon is VCA** en ISO-gecertificeerd en wordt jaarlijks gecontroleerd.

Onze opdrachtgevers

Wij maken onder andere schoon in het Huis van de Stad en scholen, kantoren, bedrijven en de woningbouw.

Bekijk hieronder de video over onze schoonmaak.

 

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Bart van de Water (Bedrijfsmanager Groen en Schoon).

Certificering

Click to listen highlighted text!