slider03.jpg

Nieuw jaar, nieuwe baan? Promen is op zoek naar een Groepsmanager (m/v) voor de afdeling Productie Binnen. In deze leidinggevende functie ben jij de sterk(st)e schakel tussen de werkvloer en de leidinggevenden en het MT + directie van Promen.

De volledige vacature vind je hier: https://werkenbijpromen.nl/vacature/groepsmanager-productie-binnen-36-uur/ 

Vacature! Promen is op zoek naar een enthousiaste sociaal maatschappelijk werker voor 24 uur per week.

Als sociaal maatschappelijk werker bij Promen ga je – in samenwerking met je collega - vanuit een sociaal-maatschappelijke invalshoek en expertise een bijdrage leveren aan de organisatiedoelstelling. Dit doe je door het welbevinden van medewerkers met een arbeidsbeperking te bevorderen door ze te ondersteunen in hun psychosociaal functioneren. Je helpt met en begeleidt bij het aanpakken van zeer diverse en soms gecompliceerde problematiek die het goed functioneren van de medewerker in de weg staan. Daarnaast ondersteun en adviseer je jobcoaches, direct leidinggevenden en het management met betrekking tot individuele medewerkers en (werksituatie)problemen. Je levert een bijdrage aan het verbeteren van het sociaal maatschappelijk werkgeversklimaat, bijvoorbeeld door het ontwikkelen en bieden van trainingen en voorlichtingsbijeenkomsten en -materiaal.

Lees de volledige vacature hier: https://werkenbijpromen.nl/vacature/6702/ 

Promen zoekt een goed georganiseerde werkvoorbereid schoonmaak (mv) voor 16-20 uur per week.

Je werkt op onze locatie in Gouda.

Meer weten? Kijk dan op: https://werkenbijpromen.nl/vacature/werkvoorbereider-schoonmaak-m-v-16-20-uur-per-week/

We zoeken nóg een voorman (m/v) en wel voor onze afdeling Groen!

Ben jij die ambiteuze voorman die medewerkers niet alleen kan aansturen, maar ook nog kan stimuleren om zich te blijven ontwikkelen?

Kijk dan hier:

https://werkenbijpromen.nl/vacature/meewerkend-voorman-groen-36-uur/

Promen is per direct op zoek naar een meewerkend voorman (m/v) voor 36 uur per week. Meer weten over deze vacature? Kijk dan op: https://werkenbijpromen.nl/vacature/voorman-productie-binnen-m-v-36-uur-per-week/