Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Promen wint aanbesteding schoonmaak Coenecoop College

12/07/2023

Promen heeft de openbare aanbesteding voor de schoonmaakdienstverlening van Stichting Scala College en Coenecoop College gegund gekregen. Het gaat om de schoonmaak van twee scholen van het Coenecoop College: de nieuwbouw in Waddinxveen en de locatie in Boskoop. Het nieuwe contract start op 20 augustus 2023. De looptijd is vier jaar met de mogelijkheid om twee keer met één jaar te verlengen.

Het betreft een prestatiegerichte overeenkomst voor het leveren van professionele schoonmaakdienstverlening met een zo hoog mogelijke kwaliteit. De reden dat Promen de aanbesteding heeft gewonnen is de combinatie van twee eigenschappen van het bedrijf: vakkundigheid en inclusiviteit. Promen heeft zich ontwikkeld tot een vakspecialist in verschillende disciplines van de facility management-keten waaronder die van schoonmaak. Vanuit dit specialisme organiseert Promen het werk en levert de gewenste dienstverlening. Onze kernambities om te ondernemen als vakspecialist én als mensontwikkelbedrijf komen hier bij elkaar.

Promen biedt werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als mensontwikkelbedrijf ontwikkelt en begeleidt Promen medewerkers tot zij klaar zijn om aan de slag te gaan. Het resultaat: vakmensen met hart voor de zaak.

De opdracht voor de Stichting Scala College en Coenecoop College is een mooie aanvulling op ons werkpakket waarbij wij reeds naar volle tevredenheid schoonmaken in o.a. meerdere gemeentehuizen, bibliotheken en overige (basis)scholen.

Bekijk hier het filmpje van onze schoonmaak.

Click to listen highlighted text!