Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Promen tekent catering- en vervoerscontract met Helix Academy

29/04/2024

Donderdag 18 april heeft Promen een contract getekend met Helix Academy in Gouda. Promen gaat voor cursisten van de Helix Academy de catering en het vervoer verzorgen. Dit gebeurt in de vorm van een broodjesbuffet waarbij alles vers wordt afgebakken en bereid. Ook kunnen medewerkers van Helix binnenkort gebruikmaken van Promen voor lunch en borrels.

Bekijk hier ons filmpje over de catering bij Promen.

Promen Vervoer verzorgt het vervoer van cursisten van Helix Academy die met het OV reizen. Het gaat om taxiritten op het traject tussen station Gouda en Helix aan de Zuidelijk Halfrond. De taxiritten worden gereden met behulp van elektrische voertuigen. Dankzij de zes oplaadpunten op het terrein van Promen en de 1000 zonnepanelen op het dak van het pand worden voertuigen snel, efficiënt en duurzaam opgeladen.

Naast taxiritten verzorgt Promen Vervoer re-integratieritten en groepsdetacheringen voor medewerkers van Promen.

Helix Academy is een opleider voor de sector vastgoed en wonen. Bedrijven en medewerkers binnen deze sector kunnen met behulp van opleidingen van Helix Academy hun vakkennis naar een hoger niveau tillen.

Wilt u ook ontzorgd worden? Wij staan open voor meer inclusieve samenwerkingen! Neem contact op met Arian Linge, linge@promen.nl, 06 – 29585859.

Click to listen highlighted text!