Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Medewerkers Promen behalen certificaat e-learning

30/07/2024

26 juli vierden we het harde werken en de inzet van onze collega’s die een e-learning-traject hebben afgerond. Zij ontvingen vrijdag hun certificaat. De behaalde certificaten zijn het bewijs van hun doorzettingsvermogen!

Medewerkers van Promen kunnen e-learningtrajecten doorlopen. Het aanbod e-learning is heel breed. Van het allerlaagste niveau Nederlandse taal tot aan de voorbereiding voor de VCA-training. Er zijn ook leerroutes om digitaal vaardiger te worden of trajecten om bijvoorbeeld sterker in je schoenen te staan.

We vierden het behalen van de certificaten samen met Jobcoaches Olga de Wit en Tatjana Petrusa en met Rashid Azimullah, directeur van Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl. Promen is één van de weinige SW-bedrijven dat Oefenen.nl onderdeel maakt van het werk en inzet om medewerkers te ontwikkelen.

Trainer e-learning van Promen, Daniëlle van der Veen, koppelt regelmatig haar bevindingen en ervaringen terug met het werken met de e-learnings. Zo kan Oefenen.nl de lessen verder optimaliseren. Het is dus een partnership in maatwerk met heel veel betrokkenheid en deskundigheid.

Click to listen highlighted text!