Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Corry van den Nieuwendijk vertrekt bij Promen

20/12/2023

Corry van den Nieuwendijk vertrekt per 1 april 2024 als HR Manager. De vacature voor Manager HR en Organisatieontwikkeling verschijnt binnenkort.

Met liefde heb ik de afgelopen acht jaar de functie vervuld van HR Manager bij Promen. Ik kon al mijn expertise kwijt in dit mooie bedrijf met 1300 fte, meerdere cao’s en complexe wetgeving.

Bij Promen werk je bovendien mét mensen vóór mensen. Ik heb iets kunnen betekenen door werk bereikbaar te maken voor een speciale doelgroep. Werk geeft eigenwaarde, zelfstandigheid en een zinvolle invulling aan je leven.

Geen dag bij Promen is hetzelfde, want wat je doet ligt altijd onder een vergrootglas. Juist die scherpte samen met een grote dosis mildheid zijn belangrijk in deze functie en bij dit bedrijf.

1 april 2024 ga ik genieten van een nieuwe periode zonder Promen. Binnenkort verschijnt de vacature voor mijn functie. Ik ben trots dat ik het stokje mag overdragen aan de nieuwe Manager HR en Organisatieontwikkeling. Ik weet als geen ander hoe waardevol en mooi deze baan is.

Corry van den Nieuwendijk

 

Click to listen highlighted text!