Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Met elektrische voertuigen een duurzame stap naar de toekomst!

16/06/2023

Met trots nemen wij deze week 12 gloednieuwe elektrische Peugeots in gebruik. Deze bussen worden gebruikt voor de bedrijfsonderdelen Groepsdetachering en het taxibedrijf van Promen. De wagens van Groepsdetachering vervoeren werknemers van Promen naar hun externe werkplek. De voertuigen voor het taxibedrijf brengen deelnemers naar de dagbesteding.

Deze milieuvriendelijke Peugeots vervangen de dieselbussen. Zo wordt de CO2-uitstoot aanzienlijk verminderd. We hebben ook meteen zes oplaadpunten op het terrein geïnstalleerd. In combinatie met de zonnepanelen op het dak kunnen we zo de voertuigen snel, efficiënt en duurzaam opladen.

Wij zetten ons in voor Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. Dit zijn 17 door de VN gestelde doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030 (de SDG’s). Duurzaamheid is één van die doelen. Eerder installeerden we al 1000 zonnepanelen op het dak van het pand. Sinds januari 2023 verwarmen wij een groot gedeelte van het pand in Gouda met behulp van aardwarmte. Dankzij deze natuurlijke energiebron hoeven we minder gebruik te maken van gas.

Met de elektrische voertuigen en de oplaadinfrastructuur zetten we een volgende stap in de verduurzaming van ons bedrijf. Dit heeft een positieve impact op onze omgeving en op toekomstige generaties.

Wilt u meer weten over onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid? Of heeft u interesse in een samenwerking met een milieubewuste organisatie? Neem gerust contact met ons op. Laten we samen een duurzame toekomst bouwen!

Click to listen highlighted text!