Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Gemeente Gouda bezoekt Talentenplein tijdens Ontdekmiddag

22/05/2024

Donderdag 16 mei bezocht de gemeente Gouda ons Talentenplein, als programma-onderdeel tijdens hun Ontdekmiddag. Na een introductie van Ilonka Dorrepaal, Bedrijfsmanager Innovatie en Talentontwikkeling, kregen de gasten een rondleiding langs de verschillende onderdelen van het Talentenplein.

Zij kwamen langs de Activatieroute waar kandidaten werken aan het terugkeren in het arbeidsproces, de Basisroute voor kandidaten die willen ontdekken waar hun vaardigheden en interesse liggen en het Ontmoetingsplein waar educatieve spellen kunnen worden gespeeld.

Dit bezoek van de gemeente was een onderdeel van ‘De Ontdekmiddag’. De gedachte achter deze middag is dat medewerkers in het Huis van de Stad een kijkje nemen op elkaars afdelingen en bij organisaties waar ze nauw mee samenwerken. Zo leer je het werk van je collega’s kennen en dat geeft begrip en inspiratie. Een mooie invulling van een personeelsdag!

Het Talentenplein van Promen is een plek waar deelnemers een re-integratietraject starten. Het Talentenplein is ontstaan in samenwerking met Arbeidsmarktregio Midden Holland.

Click to listen highlighted text!