Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Gemeente Gouda kiest opnieuw voor Promen

14/06/2021

Ook de komende vijf jaar worden de catering op het gemeentehuis en de schoonmaak van het pand en de naastgelegen parkeergarage door Promen verzorgd.  De lopende contracten van Promen schoonmaak en catering voor de gemeente Gouda liepen dit jaar ten einde en we zijn heel blij dat de Gemeente Gouda opnieuw voor Promen heeft gekozen. Het nieuwe contract werd ondertekend door Thelma van Petersen, directeur Maatschappelijke Ontwikkeling Gemeente Gouda en door Promen-directeur Frank Rossel (foto door Astrid den Haan)

Nieuw is dat Promen catering i.s.m. de gemeente aan de slag gaat met Greendish met als doel om het aanbod van voedsel gezonder en duurzamer te maken.

Kinderboerderij Krimpen a/d IJssel

Het contract met de gemeente Gouda is niet het enige contract dat recent werd getekend. Sinds 1 januari  is Promen verantwoordelijk voor de exploitatie van de Kinderboerderij Klein Boveneind in gemeente Krimpen aan den IJssel. Vanwege de corona is het contract nu pas per 9 juni ondertekend in het bijzijn van de wethouder Coen Derickx.

 

Click to listen highlighted text!