Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Jan Willem Schuurman nieuwe voorzitter van Promen

06/07/2023

Vorige maand vertrok Rogier Tetteroo als wethouder en voorzitter van ons bestuur. Daarom krijgen wij vanaf 6 juli 2023 Jan Willem Schuurman als nieuwe voorzitter. Jan Willem Schuurman is wethouder van gemeente Zuidplas.

Jan Willem Schuurman: “Promen is een heel belangrijke organisatie voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben om aan het werk te komen en blijven. In de afgelopen jaren is er hard gewerkt om Promen sterker te maken. Daar ben ik zeer blij mee. De komende jaren hoop ik er samen met de rest van het bestuur voor te zorgen dat Promen van betekenis kan blijven.”

Harriët Westerdijk is wethouder van gemeente Capelle aan den IJssel en wordt de nieuwe vice-voorzitter. Jan-Kees Oppelaar is de nieuwe wethouder van Gouda, de vervanger van Rogier Tetteroo. Deze drie leden vormen samen het dagelijks bestuur van Promen.

In het algemeen bestuur zitten naast deze drie leden nog de volgende leden: Kirsten Jaarsma (wethouder gemeente Krimpen aan den IJssel), Anouk Noordermeer (wethouder gemeente Alphen aan den Rijn), Wisja Pannekoek (wethouder gemeente Krimpenerwaard) en Brigitte Leferink (wethouder gemeente Waddinxveen). Frank Rossel, directeur van Promen, blijft secretaris van het bestuur.

Click to listen highlighted text!