Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Lunches voor personeel vaccinatielocatie

23/03/2021

Dankzij de personele inzet van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) kunnen sinds 18 maart mensen in Sporthal Schenkel in Capelle terecht voor een coronavaccinatie. Accent Praktijkonderwijs en Promen gaan de komende weken op dinsdag en vrijdag lunches verzorgen voor het CJG personeel. Op maandag, woensdag en donderdag verzorgt Promen de lunch en op de andere dagen verzorgt Accent de lunches.

Wethouder Onderwijs en Werk en Inkomen Harriët Westerdijk is enthousiast over deze samenwerking:

“Voor de medewerkers van het CJG natuurlijk heel fijn dat er voor een lekkere lunch wordt gezorgd, en daarbij snijdt het mes aan twee kanten! De leerlingen van Accent Praktijkonderwijs doen werkervaring op en hebben hiermee zelfs een stageplaats. En stageplaatsen zijn in deze coronatijd lastig te vinden. Ook voor de medewerkers van Promen is het een mooi alternatief voor het werk dat is weggevallen in het bedrijfsrestaurant op het gemeentehuis.”

Per dag worden ongeveer 50 lunches voorbereid op de school of het gemeentehuis die rond lunchtijd worden uitgeserveerd aan de medewerkers van het CJG. Als de openingstijden van de vaccinatielocatie worden verruimd en er ook avondafspraken mogelijk zijn, gaan Accent en Promen ook voor diner zorgen.

Click to listen highlighted text!