Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Promen ondertekent schoonmaakcontract met Coenecoop College

13/09/2023

Vanochtend zijn de handtekeningen gezet onder een nieuw vierjarig contract tussen Promen, Stichting Scala College en Coenecoop College. Promen heeft de openbare aanbesteding gegund gekregen voor de professionele, kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdienstverlening van twee scholen van het Coenecoop College: de nieuwbouw in Waddinxveen en de locatie in Boskoop.

Promen vakspecialist in de Schoonmaak

Wij hebben deze aanbesteding gewonnen op vakkundigheid en inclusiviteit. Promen heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een vakspecialist in de schoonmaak. Wij organiseren het werk en leveren de gewenste dienstverlening.

Daarnaast zijn wij een mensontwikkelbedrijf in hart en nieren. Wij bieden werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij ontwikkelen en begeleiden medewerkers tot zij klaar zijn om aan de slag te gaan. Het resultaat: vakmensen met hart voor de zaak.

Mooie aanvulling portfolio

De opdracht voor de Stichting Scala College en Coenecoop College is een mooie aanvulling op ons schoonmaakportfolio bij o.a. gemeentehuizen, bibliotheken en overige (basis)scholen. Wij staan open voor meer inclusieve samenwerkingen!

Het nieuwe contract startte op 20 augustus 2023.

Op de foto: Frank Rossel, directeur Promen en Frank de Wit, bestuurder van Stichting Scala en Coenecoop College

Bekijk hier het filmpje van onze schoonmaak.

Click to listen highlighted text!