Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

We staan weer op de Ontdek je Talentdagen!

22/01/2024

Op woensdag 14 en donderdag 15 februari organiseert het WSP de Ontdek je Talentdagen in het Huis van de Stad. Tijdens deze dagen kun je ontdekken waar je goed in bent. Je kunt ook deelnemen aan het kwaliteitenspel en vaardighedenspel en het gesprek aangaan met een ervaren loopbaancoach. Zo kom je erachter wat je leuk vindt om te doen. Vervolgens ontdek je welke stappen je kunt zetten richting een leuke baan.

Daarnaast krijg je tips en tricks over hoe je het beste tot je recht komt en leer je jezelf presenteren. Aan het einde van de dag ga je naar huis met boordevol nieuwe inzichten, een professionele foto voor het cv en weet je wat de volgende stap is naar werk.

Promen is ook aanwezig!

Wij vertellen je op deze dagen meer over ons Talentenplein. Wij hebben op de Ontdek je Talentdagen een paar onderdelen van het Talentenplein. Zo is er onder andere een VR Experience. Je krijgt daarbij een VR-bril op je hoofd. Zo kun je ervaren hoe het is om bij Promen te werken. Ook kun je op de stand een inspiratiespel en een taalspel doen.

Dus breng een bezoekje aan onze stand. Misschien begint jouw volgende stap wel bij Promen!

Aanmelden voor de Ontdek je Talentdagen?

Ben of ken jij iemand die zijn of haar talent wilt ontdekken? Schrijf je nu hier in!

Click to listen highlighted text!