Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Smart Beamer helpt medewerkers Promen zelfstandiger werken

03/06/2024

29 mei werd bij Promen een nieuwe Smart Beamer in gebruik genomen. Deze beamer is bedoeld voor de assemblage van kassa’s voor onze klant Centric. De Smart Beamer werd officieel geopend door middel van een taart met daarop instructies geprojecteerd van de beamer. Dit gebeurde in het bijzijn van betrokken managers en medewerkers van Centric en Promen.

Medewerkers van Promen kunnen vanaf nu met behulp van de Smart Beamer een kassa assembleren. De Smart Beamer projecteert alle werkzaamheden stap voor stap op de werktafel. Zo kunnen nieuwe kassabouwers in hun eigen tempo zelfstandig een volledige kassa assembleren.

Sinds eind 2019 assembleert Promen al kassa’s voor Centric. Dit begon met één medewerker en een aantal kassa’s per week. Nieuwe medewerkers kregen op de werkplek instructies en de nodige tips & tricks van Centric. Daarna droegen de ervaren medewerkers hun kennis over aan nieuwe medewerkers. Inmiddels zijn er 10 reguliere assemblagewerkplekken en worden er circa 60 kassa’s per week geassembleerd.

De komst van de Smart Beamer is voor de ontwikkelingsmogelijkheden binnen Promen een enorme stap vooruit. We verwachten in de toekomst meer werksoorten te kunnen ondersteunen met behulp van een Smart Beamer en de medewerkers daarmee verder te ontwikkelen.

Wilt u uw assemblage aan ons uitbesteden?

Wij staan open voor meer inclusieve samenwerkingen! Neem contact op met Arian Linge, linge@promen.nl, 06 – 29585859.

Klik hier voor meer informatie over onze assemblage.

Click to listen highlighted text!