Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Promen start campagne ‘Jeuken jouw groene vingers?’

08/03/2023

Promen start 8 maart de campagne ‘Jeuken jouw groene vingers?’. Dit is een campagne van de afdeling Groen & Schoon om nieuwe medewerkers te zoeken voor het Groen. Het is geen gewone manier van werven. Iederéén die in het Groen wil werken krijgt direct een baan zónder te solliciteren. Deze manier van werven heet ‘open hiring’. Het is gebleken dat dit prima medewerkers oplevert!

Mensen die geïnteresseerd zijn in werken in het Groen hoeven zich alleen aan te melden. Dat kan tijdens de inloop op het hoofdkantoor van Promen in Gouda of via de website. Daarna krijgen de geïnteresseerden een contract voor 7 maanden, met 1 maand proeftijd. Na de 7 maanden kan het contract worden verlengd of kan men doorstromen naar andere banen.

Wij bieden hiermee een ingang in het Groen voor mensen met een passie voor Groen. Voor anderen kan dit een manier zijn om terug te komen in het arbeidsproces. Het kan ook een springplank zijn voor iedereen die na het Groen wil doorstromen naar een hogere functie of naar een ander bedrijfsonderdeel van Promen.

Wij willen de meest inclusieve werkgever van de regio zijn. Daarom is iedereen welkom bij Promen.

Klik hier voor meer informatie.

Click to listen highlighted text!