Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Raadsleden Krimpenerwaard enthousiast bij bezoek Promen

17/02/2023

Donderdag 16 februari kregen wij bezoek van gemeenteraadsleden van één van onze gemeenten, de Krimpenerwaard. Onder het genot van een broodje met soep van eigen catering trapte directeur Frank Rossel af.

Na de presentatie van Frank werden de gemeenteraadsleden rondgeleid door ons bedrijf en kregen een kijkje in de keuken van Promen. Bedrijfsmanager Innovatie en Talentontwikkeling, Ilonka Dorrepaal, gaf uitleg over hoe wij de groei en het werkplezier van onze werknemers willen vergroten in de nabije toekomst: op het Talentenplein.

Op dit plein kunnen medewerkers ontdekken waar hun talenten liggen en deze vervolgens verder ontwikkelen. Zij kunnen zo doorstromen naar een werkplek die nog beter past bij hun vaardigheden en passies. Uiteraard geven wij ons Talentenplein vorm in nauwe samenwerking met de gemeenten. Als mensontwikkelbedrijf wil Promen met de gemeenten en het bedrijfsleven werken aan een steeds inclusievere arbeidsmarkt.

De raadsleden waren blij verrast met de vele mogelijkheden binnen ons bedrijf. Ter afsluiting was er een borrel, weer verzorgd door onze medewerkers van het bedrijfsrestaurant.

Click to listen highlighted text!