Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Wethouder Harriët Westerdijk opent Talentenplein Capelle a/d IJssel

12/06/2024

Gisteren opende wethouder Harriet Westerdijk knallend ons Talentenplein in Capelle aan den IJssel. Nu hebben beide locaties van Promen zo’n bruisende werk- en ontwikkelomgeving! Het feestelijke moment werd door Harriët Westerdijk en Ilonka Dorrepaal gemarkeerd met de nodige confetti.

Op het Talentenplein van Promen starten deelnemers hun re-integratietraject. De ruimte is zo ontworpen dat leren wordt gestimuleerd, stabiliteit wordt gecreëerd en tegelijkertijd werkinteresses worden opgehaald.

Tijdens de opening deelden twee deelnemers hun ervaring. Eén van hen startte op de Activatieroute voor twee ochtenden per week en werkt inmiddels fulltime. Daar doen we het voor! Het is mooi om te horen hoe begeleiding van collega’s en trainingen als Sterk op Weg en Sociale vaardigheden bijdragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Met het Talentenplein geven we verder vorm aan de waardevolle samenwerking met onze gemeenten. We houden ons gezamenlijke doel scherp voor ogen: mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt begeleiden naar werk of participatie in de samenleving.

Click to listen highlighted text!