Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Tineke Kruit halve eeuw werkzaam bij Promen

26/06/2023

50 jaar in dienst van een werkgever. Hoe vaak komt dat nu voor? Bij Promen is dat nog maar één keer gebeurd sinds het ontstaan van Promen in 1954. Nu gebeurt het een tweede keer. Tineke Kruit vierde maandag 26 juni haar halve eeuw bij Promen.

Tineke kwam in 1973 binnen bij Promen. Als 15-jarig meisje startte Tineke op de technische afdeling. Daar zette ze headsets voor de KLM in elkaar. Daarna werkte Tineke op de broodafdeling van Steenland. Daar pakte zij snoep en chocolade in. Vanaf 2011 werkte Tineke bij Groepsdetachering, waaronder bij Johnson & Johnson. Momenteel werkt ze weer bij Steenland.

Het is niet ongewoon dat medewerkers lang blijven bij Promen. De loyaliteit van medewerkers van Promen is groot. Dat geldt zowel voor doelgroepmedewerkers als medewerkers op kantoor. Dat komt volgens medewerkers door de gezellige en gemoedelijke sfeer. Het is net één grote familie.

Als mensontwikkelbedrijf stimuleert Promen doorstromen. Dat kan zijn van een werkplek binnen Promen naar een plek buiten Promen, bijvoorbeeld gedetacheerd bij PostNL, Oasen of een andere plek. Ook kan een medewerker doorstromen naar een reguliere werkplek en direct in dienst komen van een bedrijf. Promen biedt naast stabiliteit dus ook een springplank voor medewerkers die verder willen groeien.

Maandagochtend 26 juni werd Tineke in het zonnetje gezet door haar collega’s en de directie.

Click to listen highlighted text!