Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Tweeling Fianne en Eefje vindt dankzij Promen droombaan bij WelThuis

18/07/2023

Sinds 1 juni 2022 zijn Eefje en Fianne via Promen gedetacheerd bij WelThuis in Schoonhoven. In de functie van Welzijnsassistent verzorgen zij met veel passie de bewoners van de locatie Bovenberghe en Borchleen. Ze serveren bewoners eten en drinken en zorgen voor een zinvolle daginvulling. Dat doen ze door bijvoorbeeld samen een spelletje te spelen, een krantje te lezen of naar een georganiseerde activiteit te gaan.

De zussen begonnen in 2019 hun loopbaan bij Promen op een beschutte werkplek. Ze werkten o.a. op een basisschool als assistente en op de chocolade-afdeling waar ze als snel goed contact hadden met hun collega’s. In de coronatijd wilden ze de stap naar de zorg maken. Ze hadden grote ambities en behaalden bij Promen hun praktijkverklaring MBO 1 Administratie & Zorg.

Jobcoach bij Promen Mandy van den Berg kwam vervolgens in contact met Nelleke Nederveen, Coordinator Welzijn-Palet Welzijn en Dineke Loots, Locatiemanager van WelThuis in Schoonhoven. De zussen mochten via Promen starten en werden warm ontvangen. Fianne en Eefje werkten ieder op een eigen locatie met een eigen begeleider. Sinds 1 juni 2023 zijn Eefje en Fianne in dienst van WelThuis. Zij zijn erg trots op hun baan.

In de periode bij Promen en bij WelThuis zijn Fianne en Eefje enorm gegroeid, zowel professioneel als persoonlijk. Ze voelen zich allebei als een vis in het water in hun nieuwe baan. Bij Promen zijn we erg trots op Fianne en Eefje. Hun voortreffelijke ontwikkeling is een inspiratie voor ons en voor anderen. Dit is wat wij als mensontwikkelbedrijf willen bereiken! De geslaagde samenwerking met WelThuis belooft veel voor de toekomst.

Wilt u meer weten over werken bij WelThuis of Promen? Ga naar www.werkenbijwelthuis.nl of www.werkenbijpromen.nl

 

Click to listen highlighted text!