Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Zonder solliciteren een baan in het Groen!

26/02/2024

Promen start 26 februari weer de campagne ‘Zonder solliciteren een baan in het Groen!’

Open hiring

Dit is een campagne van de afdeling Groen & Schoon om nieuwe medewerkers te zoeken voor het Groen. Wil je in het Groen werken? Dan krijg je direct een baan, dus zónder te solliciteren.

Deze manier van werven heet ‘open hiring’. De campagne vorig jaar heeft veel reacties opgeleverd. Werkzoekenden hebben zo een leuke baan in het groen gevonden.

Aanmelden is voldoende

Mensen die geïnteresseerd zijn in werken in het Groen hoeven zich alleen aan te melden. Dat kan tijdens de inloop op het hoofdkantoor van Promen in Gouda of via de website.

De nieuwe medewerkers krijgen vervolgens een contract voor 7 maanden, met 1 maand proeftijd. Na de 7 maanden kan het contract worden verlengd of kan men doorstromen naar andere banen.

Meest inclusieve werkgever

Wij bieden hiermee een ingang in het Groen voor mensen met een passie voor Groen. Het kan ook een manier zijn om terug te komen in het arbeidsproces. Of het is een springplank voor iedereen die na het Groen wil doorstromen. Bijvoorbeeld naar een hogere functie of naar een ander bedrijfsonderdeel van Promen.

Wij willen de meest inclusieve werkgever van de regio zijn. Daarom is iedereen welkom bij Promen!

Click to listen highlighted text!