Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Bedrijven

Als werkgever hebt u verschillende mogelijkheden om sociaal te ondernemen in samenwerking met Promen. Wat voorop staat is dat we samen met u de mogelijkheden bekijken. Of het nu gaat om het inlenen van een of meerdere medewerkers, het intern of extern uitbesteden van werk of het verzorgen van jobcoaching of  een re-integratietraject. We denken graag met u mee.

Samenwerken met Promen

Als mensontwikkelbedrijf wil Promen samen met het bedrijfsleven werken aan een inclusieve  arbeidsmarkt. Een arbeidsmarkt waar iedereen naar eigen vermogen een steentje kan bijdragen. Promen biedt enthousiaste en gemotiveerde mensen die het niet op eigen kracht op de arbeidsmarkt redden. Misschien hebben ze niet altijd de juiste achtergrond of ervaring, maar ze willen wel graag aan het werk en zich inzetten voor uw bedrijf. Door vooral te kijken naar wat iemand wél kan en wil, ontwikkelen we talenten. Promen beschikt over een uitgebreid opleidings- en trainingsaanbod, niet alleen gericht op vakkennis, maar ook op sociale- en werkvaardigheden.

Mogelijkheden voor u

Als werkgever hebt u verschillende mogelijkheden om sociaal te ondernemen. Wat voorop staat is dat we samen met u op zoek gaan naar de juiste match. Zo kunt u een medewerker van Promen tijdens of na de opleidingsperiode rechtstreeks of via een detachering in dienst nemen. Altijd met begeleiding vanuit Promen, voor de medewerker én voor u.

Wilt u meer weten?

Neem een kijkje op onze dienstenpagina.

Of neem contact op met:

Arian Linge (Groepsdetachering)

Bram Kerssen (Productie Binnen)

Marieke van Eck (Individuele detacheringen)

Bart van de Water (Groen en Schoon).

Wij werken o.a. samen met:

Click to listen highlighted text!