slider03.jpg

Van Beynum Groep

Met creativiteit een functie creëren in de wasstraat voor één van de medewerkers van Promen, dat is exact wat er bij de Van Beynum Groep is gebeurd. Naast het groen- en terreinonderhoud bij één van de vestigingen, werkt Jan van Vliet van Promen onder begeleiding bij de Goudse Volkswagendealer.
Nico Baas, hoofd van de werkplaats: "Het bedrijfsproces is door de komst van Jan verbeterd. Eerst zorgden de monteurs zelf voor de oplevering van de auto's. Nu zorgt Jan hiervoor en kunnen de monteurs zich bezig houden met het onderhoud aan de auto's. Deze constructie levert dus ook financieel voordeel op." Ook voor wat betreft de begeleiding is Nico positief; structuur bieden en begeleiden, niet meer dat.
Ook Jan van Vliet zelf is enthousiast: "Ik vind het hier fantastisch! Ik wil eigenlijk nooit meer wat anders doen. Ik ben lekker met mijn handen bezig en zie iedere dag resultaat. Soms is het een beetje druk en moeten er wat veel auto's gewassen worden. Maar gelukkig helpt Nico me dan het overzicht bewaren." Van Beynum geeft hier het voorbeeld hoe met creativiteit iedereen kan worden ingezet op zijn kwaliteiten.

"Het bedrijfsproces is door de komst van Jan verbeterd!"