Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Miljoenen chocolaatjes met liefde ingepakt

In 2021 pakte Promen ruim 4 miljoen chocolaatjes in, 240.000 verpakkingen snoep en 14.000 verpakkingen kruiden en vruchten. Onze binnen- en buitenlandse klanten waarderen ons voor onze accuratesse, netheid en dat wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk en ontplooiingsmogelijkheden bieden en daarmee hun eigenwaarde versterken en kansen vergroten.

Ons bedrijfsonderdeel Productie Binnen beschikt over een FSSC-afdeling waar volgens de basisprincipes en hygiëne-richtlijnen voedingsmiddelen worden in-, om- en verpakt. Medewerkers die werkzaam zijn op de FSSC-afdeling dragen speciale overjassen, haarnetjes, handschoenen en indien van toepassing ook baardnetjes. We beschikken daarnaast over het internationale voedselveiligheidsnorm certificaat FSSC 22000. Deze afdeling is gespecialiseerd in de verwerking van snoepgoed, chocoladeproducten en koekjes, maar er is ook mogelijkheid om – gescheiden van de chocolade – andere voedingsmiddelen te verwerken, bijv. kruiden of vruchten.

Natuurlijk hanteren wij batchcodes en maken we gebruik van een metaaldetector. Om snoepgoed in de juiste mengverhouding te verpakken hebben wij ook de beschikking over een mengtrommel. Daarnaast voorzien we verpakkingen van een THT-datum en/of batchcodes door middel van een inktprinter of etikettering.

Verpak-, inpak, ompak en sticker werkzaamheden

Naast er voor zorgen dat producten in-, ver, omgepakt worden, plakken we ook etiketten en stickers. Zo maken we de producten verzendklaar. Promen beschikt over de benodigde machines om producten te sealen, te voorzien van krimpfolie of te verpakken in dozen. De voorbeelden hierbij zijn eindeloos. Ondersteuning nodig bij het inpakwerk van kerstpakketten, het verpakken van handzeep, luchtverfrissers, het vullen van geschenkdozen of het stickeren van diverse producten? Wij draaien er onze hand niet voor om!

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op (088-9898000) en vraag naar Michael Reichardt (Account manager) of stuur een mail naar reichardt@promen.nl

Click to listen highlighted text!