Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Promen neemt afscheid van voorzitter van het bestuur Rogier Tetteroo

30/05/2023

Vandaag is formeel de laatste dag van Rogier Tetteroo als voorzitter van het Bestuur van Promen. Hij verlaat na bijna negen jaar wethouderschap en vier jaar raadslidmaatschap de Goudse politiek. Hij was onder andere wethouder van Sociale Zaken in Gouda. Omdat het bestuurslidmaatschap van Promen verbonden is aan zijn functie als wethouder neemt Rogier ook van ons afscheid.

Rogier Tetteroo zit negen jaar in het dagelijks bestuur van Promen, waarvan het laatste jaar als voorzitter. Hij kent onze organisatie goed. Rogier is erg begaan met mensen die een beetje ondersteuning in het dagelijks leven kunnen gebruiken. Dat geldt voor mensen die in armoede leven, maar zeker ook voor de mensen met een arbeidsbeperking.

Daarnaast heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de goede samenwerking tussen de sociale diensten in de arbeidsmarktregio Midden Holland onderling en met Promen. Ook ondersteunde hij van harte alle projecten van Promen op het gebied van duurzaamheid, zoals de aanschaf van 1000 zonnepanelen, de verwarming via bodemwarmte en de aanschaf van elektrische bussen en elektrische gereedschappen.

Directeur Frank Rossel: ‘Rogier Tetteroo en ik hebben ruim 9 jaar op een prettige wijze mogen samenwerken. Dat is belangrijk geweest om Promen te kunnen vormen tot het mooie mensontwikkelbedrijf dat het inmiddels is. Ik vind het heel mooi dat Rogier in zijn loopbaan verder gaat met het oplossen van sociale problemen. Microwoningen kunnen een bijdrage leveren aan het verkleinen van het woningtekort. Ik wens hem veel succes bij deze volgende stap.’

Jan Willem Schuurman, de vicevoorzitter van het bestuur van Promen en wethouder in Zuidplas zal voorlopig als waarnemend voorzitter fungeren. In de volgende vergadering van het Algemeen Bestuur van Promen kiezen de AB-leden onderling een nieuwe voorzitter.

 

Click to listen highlighted text!