Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Serap doorgestroomd naar baan dankzij Promen

06/12/2022

Serap Dogan startte vorige maand bij haar nieuwe werkgever, stichting MEE in Gouda. Serap begon een jaar geleden een ontwikkeltraject bij Promen. Gedurende dat traject deed ze ervaring op in verschillende werkgebieden en ontdekte ze haar talenten. Het gevolg was een baan bij stichting MEE!

Serap: “Ik vond het afgelopen jaar erg leuk! Ik ging elke dag met plezier naar mijn werk. Ik heb bij Promen ontdekt dat ik veel meer kan dan ik dacht. Ik heb ervaring opgedaan op allerlei gebieden, zoals met een pompwagen rijden, het monteren van elektrische draden en zelfs nog even in de catering.

Ik voelde me meteen welkom bij Promen. Er werd altijd naar mij geluisterd. Mijn begeleiding was geweldig en ik kreeg vertrouwen en verantwoordelijkheid. Ik werd gestimuleerd om op zoek te gaan naar mijn talenten. Er was ook altijd een ontspannen, gezellige sfeer. Ik wil andere collega’s aanmoedigen om ook zo’n traject te doen. Bij Promen werken is écht een kans!”

Door haar gedrevenheid, inzet en doorzettingsvermogen is het Serap gelukt! Wij zijn er supertrots op dat zij zich zo ontwikkeld heeft!

Als mensontwikkelbedrijf wil Promen steeds meer medewerkers laten doorgroeien naar werk dat het beste bij iemand past. Duurzaam werk dat gelukkig maakt. Dat kan in een nieuwe functie zijn, maar ook bij een bedrijf. Voor meer informatie: www.promen.nl

Click to listen highlighted text!