Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Foutloos en precies

Foutloze assemblage voor turn-key montage

Voor Centric hebben we sinds 2020 foutloos al duizenden complete kassa’s en zelfscankassa’s geassembleerd. Deze kunnen als Plug & Play kassa worden gemonteerd op een frame. Alle componenten worden door Promen bevestigd op het frame. Centric installeert de software. De complete kassa’s kunnen direct in de winkel aangesloten worden.

Sinds april 2022 zijn hierbij de zogenaamde LifeCycle kassa’s bijgekomen. Promen verpakt foutloos alle componenten van deze kassa’s. Dit levert veel tijdwinst op voor de installateur. Een installateur kan hierdoor eenvoudig alle componenten vervangen. Ook kunnen de bestaande frames worden hergebruikt.

Centric wil graag inclusief ondernemen.

 

 

Precisiewerk voor precieze meetapparatuur

Voor onze opdrachtgever Hadro Techniek assembleren wij indicatierails. Deze vormen het hart van magnetische peiltoestellen. Met deze toestellen wordt het vloeistofniveau in tanks gemeten en geregeld. We maken ze van 40 – 600 cm. Het assembleren is een precisieklus. Dit moet allemaal op dezelfde manier gedaan worden, om een correcte werking van deze meetapparatuur te kunnen borgen.

Pas na de laatste visuele check en controle met de magneetvlotter wordt het product vrijgegeven om te leveren. In totaal hebben we voor deze tevreden klant inmiddels 1,6 kilometer peilbuizen geproduceerd.

Click to listen highlighted text!