Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Omvormerkisten en kabelbomen

Seriematige assemblage van omvormerkisten

Promen is gespecialiseerd in de seriematige assemblage van elektro. We assembleren bijvoorbeeld seriematig omvormerkisten voor onze relatie Sortimo. Hier hebben wij er al honderden van gefabriceerd.

Sortimo is specialist in bedrijfswageninrichtingen en bouwt de omvormerkisten in in bedrijfswagens die bijvoorbeeld geleverd worden aan Stedin.

Sortimo heeft gekozen voor Promen omdat Promen in staat is seriematig, betrouwbaar en kwalitatief te produceren en qua levertijden een partner is die echt bij hen past. Daarnaast voelen zij hun sociale verantwoording en vinden zij het fijn om op deze manier hun steentje te kunnen bijdragen.

 

Seriematige assemblage van kabelbomen

Voor onze klant Conclusion ForeyeT assembleren wij kabelbomen.

Conclusion ForeyeT is specialist in het ontwikkelen en onderhouden van reisinformatiesystemen. Voor één van hun klanten produceert Conclusion ForeyeT displayoplossingen waar ze complexe halffabricaten voor nodig hebben. Een onderdeel daarvan zijn de kabelbomen.

Sinds mei 2021 wordt de assemblage van kabelbomen uitbesteed aan Promen. Dit scheelt tijd op de productieafdeling van Conclusion ForeyeT. Conclusion ForeyeT kand daardoor de focus volledig leggen op het eindproduct.

Wij controleren ons werk 100%. De monteur die daadwerkelijk met het product moet werken heeft dus een perfect product in handen.

Click to listen highlighted text!