Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Assemblagediensten

Bij Promen zijn we gespecialiseerd in het assembleren van diverse producten voor verschillende industrieën. Wij leveren assemblagediensten die voldoen aan uw specifieke vereisten.

Wat kunnen wij uit handen nemen?

Complexe technische taken

Wij kunnen u helpen met complexe technische taken, zoals de assemblage van meetinstrumenten voor peilbuizen, de assemblage van kassasystemen of het maken van kabelbomen voor besturingskasten.

Montageservices en halffabricaten

Ook bieden wij montageservices en verpakkingen voor halffabricaten, waardoor installateurs moeiteloos alle componenten kunnen vervangen, zodat zij kostbare tijd kunnen besparen.

In- en ompakwerk van non-food en foodproducten

Voor non-food- en foodproducten verpakken wij diverse artikelen. Voor de foodafdeling zijn wij FSSC-gecertificeerd. We houden ons aan strikte hygiëneprotocollen. We beschikken over zowel een geconditioneerde afdeling als een geconditioneerde opslagruimte. Hier verpakken wij onder andere chocoladeartikelen, waaronder adventskalenders en individuele luxe pralinés.

Samenstellen van pakketten

Een andere assemblagedienst die wij voor u kunnen uitvoeren is het samenstellen van pakketten. Variërend van kerstpakketten en geschenkdozen voor consumenten tot verfpakketten voor polyesterboten. Dit doen wij met behulp van onze bundel-verpakmachine en krimptunnel. Wij kunnen wekelijks 5000 pakketten bundelen en krimpen.

 

Wat onderscheidt ons?

Wat onderscheidt Promen van andere assemblagebedrijven? Wij zijn een sociaal werkbedrijf, dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt en ontwikkelt. Door met ons samen te werken, draagt u bij aan het creëren van waardevolle werkgelegenheid.

 

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen mét een hoge kwaliteit? Dan kan Promen iets voor u betekenen.

Neem contact op met Michael Reichardt (06-50294952).

Klanten die u voorgingen

Click to listen highlighted text!